Cofondatorul OnePlus anunță lansarea unui nou model de telefon până aproape de Crăciun.

Cu toate că nu au trecut decât câteva zile de la lansarea mult așteptatului smartphone OnePlus 2, astăzi, Carl Pei anunță noile planuri pe care compania sa le are: OnePlus va mai lansa un nou model de smartphone până aproape de Crăciun.

Carl Pei a făcut toate aceste afirmații oficiale în cadrul unui interviu realizat pentru cei de la USA Today unde a mai afirmat că “ar putea sau nu să aibă dotări mai bune decât OnePlus 2.”

Nu de mult pe internet au apărut câteva speculații cu privire la un așa numit OnePlus X care va avea un display Quad HD. Dacă Pei se referă la acesta, înseamnă că ar putea exista și o versiune Plus a lui OnePlus 2.

Până când vor apărea noi informații oficiale venite din China, zic să ne bucurăm de proaspătul lansat OnePlus 2 care deja se bucură de un real succes.

One Plus 2 este un smartphone cu un display LCD de 5.5’’, rulează pe Android 5.1 și cântărește 175 de grame. Procesorul Qualcomm Snapdragon 810 de 1.8GHz vine cu 3GB RAM în varianta de 32 GB memorie internă și cu 4GB RAM în varianta de 64 GB memorie internă. Dispune de suport SIM Nano dublu, util pentru cei care călătoresc frecvent sau cei care au două numere de telefon.

OnePlus 2 este disponibil în precomandă la QuickMobile! 


Poate te intereseaza si