windows 10

Windows 10, downloadat de 14 milioane de utilizatori din toată lumea în primele 24 de ore.

Wndows 10 este disponibil de pe 29 iulie. Microsoft a anunţat că în primele 24 de ore peste 14 milioane de dispozitive au primit update-ul pentru noul sistem de operare.

Windows 10 a fost primit cu mare entuziasm de utilizatori. Microsoft a dezvăluit că în primele 24 de ore s-au înregistrat peste 14 milioane de descărcari ale sistemului de operare în întreaga lume şi că numărul continuă să crească.

“Suntem recunoscători şi smeriţi pentru răspunsul cu care Windows 10 a fost primit. Cererea pentru Windows 10 este fără precedent, cu comentarii şi feedback-uri pozitive din întreaga lume. Facem tot ce ne stă în putinţă să aducem acest upgrade în toată lumea cât mai repede posibil în zilele şi săptămânile care urmează.

În timp ce acum avem peste 14 milioane de dispozitive pe care Windows 10 rulează, mai avem încă multe upgrade-uri de făcut ca să ajungem la toţi cei care şi-au rezervat upgrade-ul. Vă asigurăm că muncim  24×7 pentru a continua procesul de actualizare şi prioritatea principală este să vă asigurăm calitatea experienţei”, a transmis Microsoft.

Windows 10 a primit multe review-uri şi comentarii pozitive atât din partea presei, cât şi din partea utilizatorilor. Noul sistem de operare oferă o performanţă grozavă.

Tu ai trecut la Windows 10?


Poate te intereseaza si