zopo speed 7 plus

Zopo Speed 7, Speed 7 Plus pot fi achiziționate la un super preț.

Zopo, unul dintre cele mai importante noi brand-uri de telefoane mobile din China, a prezentat pentru prima dată noile sale telefoane: Speed 7 și Speed 7 Plus în cadrul celui mai important eveniment din anul 2015, Mobile World Congress.

Cei de la Zopo au devenit foarte cunoscuți în China odată cu lansarea celor două modele de Speed 7 ca fiind smartphone-uri cu display fără ramele laterale. Pentru a atrage tot mai mult public de partea lor, au asociat imaginea lui Jorge Lorenzo, campion mondial de două ori la MotoGP, cu performanțele și calitatea celor două Speed-uri.

Cu o asemenea promovare nu încape îndoiala ca cele două smartphone-uri, Speed 7 și Speed 7 Plus să nu fie performante.

Speed 7 Plus este varianta mai mare a lui Speed 7, acesta având un display de 5.5 inch, în timp ce Speed 7 are un display de 5 inch.

Ambele smartphone-uri vin cu un chipset MediaTeck MT6753, un procesor octa-core construit pe o arhitectură de 64 biți, la care se adaugă o memorie RAM de 3GB, memorie internă de 16 GB cu posibilitatea de a mări capacitatea de stocare până la 64 GB cu ajutorul unui card microSD.

Camera principală de la ambele smartphone-uri este de 13 MP, capabilă să filmeze Full HD, în timp ce camera secundară este de doar 5MP. Cele două telefoane au integrată funcția Face Beauty pentru a realiza selfie-uri exemplare.

În afară de diferența la dimensiunea display-ului, alte diferențe mai apar la autonomia bateriei, Speed 7 având o baterie de 2500 mAh, în timp ce 7 Plus are 3000 mAh.

Zopo Speed 7 și Speed 7 Plus sunt dual-sim-uri și rulează cu Android 5.1 Lollipop.

Pentru cei care au fost cuceriți de performanțele noilor telefoane Zopo, ele pot fi comandat de pe site-ul EverBuying unde telefoanele dispun de o reducere avantajoasă. Speed 7 și Speed 7 Plus sunt mai ieftine cu 40$ dacă sunt cumpărate prin intermediul cupoanelor de reducere.

Așadar, prețul lui Zopo Speed 7 este de 159.99$ iar Speed 7 Plus este 189.99$ 

zopo-speed-7-plus

Poate te intereseaza si