Au apărut primele specificații ale lui LG G Flex 3.

Este puţin cam devreme să vorbim despre LG G Flex 3, având în vedere că sud-coreenii de la LG au lansat G Flex 2 abia în ianuarie, dar în presa de specialitate au apărut deja informaţii despre noul dispozitiv.

Nu avem confirmarea că LG va lansa curând noul G Flex 3, dar au apărut primele posibile specificaţii ale telefonului. Astfel, acesta ar avea scaner de amprentă digitală, un display de 6 inch, 2K şi 4GB RAM.

Dispozitivul va fi dotat cu un procesor Qualcomm S820, o memorie de stocare de 32GB, cameră foto principală de 20.7 MP, cameră frontală de 8 MP, scaner de amprentă digitală în butonul de power şi va fi construit din metal.

Aceste informaţii au apărut foarte devreme, luând în considerare că telefonul este programat să apară în martie 2016. Cu toate acestea este clar că există un mare interes pentru phabletă.

Procesorul Qualcomm S820 ar putea să ridice unele probleme, deoarece utilizatorii au observat că telefoanele care au acest chipset se supraîncălzeşte. Qualcomm lucrează la această problemă şi a lansat o nouă versine mai bună a procesorului. Mai sunt aproape 8 luni până la lansare şi deocamdată aceste informaţii nu dunt încă sigure. Rămâne de văzut care vor fi specificaţiile smartphone-ului.


Poate te intereseaza si