angry birds 2

Angry Birds 2, disponibil acum şi pentru Android şi iOS: bird-flicking, reimaginat.

Angry Birds 2, continuarea jocului celebru care s-a lansat în 2009, este disponibil acum şi pe Android. Scopul jocului nu s-a schimbat foarte mult faţă de cel original, în continuare vom avea parte de pasări însetate să se răzbune pe duşmanii lor, porcii verzi, şi pe care trebuie să îi distrugă.

Majoritatea păsărilor seamănă cu celelalte păsări înfuriate din primul game, dar au apărut şi noi înaripate. Jocul a rămas în mare cam la fel, dar creatorii au adus multe îmbunătăţiri. Nivelurile sunt împărţite în mai multe stadii, asta înseamnă că păsările trebuie să distrugă fortificaţiile porcilor, dar şi porcii pentru a trece la nivelul următor.

O noutate este faptul că cel care joacă poate să-şi aleagă pasărea cu care vrea se joace în continuare. În jocul original, acest lucru nu era posibil, păsările veneau într-o ordine prestabilită. Jocul are acum mai multe animaţii, o grafică mai bună, care face distrugerea porcilor mai spectaculoasă.

Angry Birds 2 este disponibil deja pentru Android şi urmează să apară şi pentru iOS. Jocul nu va fi disponibil pentru dispozitivele Windows Phone.


Poate te intereseaza si