asus fiabilitate garantata

ASUS România derulează în perioada 1 august – 31 decembrie 2015 campania „Fiabilitate garantată sau primești banii înapoi”.

Promovând calitatea laptopurilor și a tabletelor ASUS, programul “Fiabilitate garantată sau primești banii înapoi” asigură orice cumpărător că își va primi banii înapoi în cazul întâmpinării vreunui defect hardware, iar în același timp produsul îi va fi reparat.
Prin acest program, compania își duce mai departe angajamentul privind asigurarea calității produselor sale. Clienții ASUS pot avea certitudinea unei alegeri sigure în privința fiabilității laptopurilor sau a tabletelor cumpărate, indiferent din ce gamă fac parte. În eventualitatea dezvoltării vreunui defect hardware pe parcursul primelor 12 luni de la achiziție, compania va asigura reparația gratuită și în același timp va returna contravaloarea produsului în cauză.

Pentru a beneficia de acest avantaj, fiecare cumpărător trebuie să își înregistreze produsul pe site-ul https://asuspromotions.com/ro/ro/reliability/ în termen de 15 zile de la data achiziției, încărcând o copie digitală a facturii fiscale.

În cazul apariției vreunui defect hardware, clientul va contacta serviciul de asistență ASUS pentru a raporta problema și a aranja remedierea acesteia. În termen de 30 de zile de la eventuala reparație, utilizatorul trebuie să transmită o cerere de ramburs prin intermediul aceluiași site web. Compania îi va returna banii direct în contul bancar în termen de 30 de zile de la validarea aplicației pentru ramburs.


Poate te intereseaza si