Yahoo a anunţat oficial că se pregăteşte să lanseze o aplicaţie de messenger în curând, care se va numi Yahoo Livetext.

Yahoo susţine că noua aplicaţie va fi diferită faţă de ce ştim până acum şi că va fi o metodă cu totul nouă de a ţine legătura cu prietenii tăi şi cu familia ta.

Noua aplicaţie de la Yahoo îţi oferă posibilitatea să scrii texte şi să te bucuri de intimitatea video-urilor, fără audio. Yahoo Livetext este în mare o aplicaţie “one-to-one” texting video live , disponibilă pentru iPhone şi Android. Compania susţine că a vrut să creeze un nou mod de a comunica, care îmbină mesajele text și video live, astfel încât experiențele utilizatorilor să fie mai spontane și reale.

Yahoo mai spune că aplicaţia este non-intruzivă, funcţionează în real-time, este rapidă şi că seamănă cu conversaţiile din viaţa reală. Se pune foarte mult accent pe cuvintele utilizatorilor şi pe reacţiile de moment ale acestora.

Din moment ce aplicaţia nu transmite şi audio, utilizatorii îşi vor scrie mesaje şi vor putea să vadă reacţia interlocutorilor imediat, în real time. Aplicaţia Yahoo Livetext este disponibilă în întrega lume, începând cu Hong Kong, Irlanda şi Taiwan. Mâine aplicaţia va fi disponibilă gratuit în App Store, Google Play Store pentru utilizatorii din SUA, Marea Britanie, Canada, Franţa şi Germania.

 


Poate te intereseaza si