Motorola lansează mult așteptatele modele de Moto X: Style și Play.

Motorola este pe picior mare astăzi. După lansarea lui Moto G, poate cel mai bun telefon de până în 200 de euro, aceștia au mai lansat 2 modele din seria Moto X, gama de top a companiei. Acestea se numesc Moto X Style și Play și se bat în mod direct cu iphone 6 și Galaxy S6.

Moto X Style este vârful de gamă al companiei. Dispune de un ecran de 5.7 inch și rezoluție 2K și acoperă 76% din partea frontală a telefonului. Să nu mai spunem că tot pe față găsim și difuzoarele, lucru impresionat pentru industrie, să vedem un telefon atât de bine gândit, cu o suprafața frontală foarte mare, peste iphone 6 și Galaxy S6.

Platforma folosită este Snapdraogn 808 cu procesor hexa core la 1.8 GHz și 3 GB de RAM. Spațiul de stocare este de 16, 32 sau 64 GB și se poate extinde prin cârd microSD. Are cameră principală de 21MP cu F/2.0, filmare 4K și toate celelalte funcții moderne deja prea bine cunoscute. Motorola spune că această cameră este în top 3 cele mai bune camere de pe un telefon mobil. Nu la fel se poate spune și despre cea frontală, care are doar 5MP și bliț LED.

Bateria are 3000 mah, se bucură de funcția de încărcare rapidă denumită TurboCharger, ce permite că în 15 min să îți incarcaci aproape 40% din baterie, mai repede decât Galaxy S6.

Telefonul este adresat persoanelor tinere ce preferă personalizarea. Pentru că, așa cum îi spune și numele, va permite să îl personalizați după bunul plac. Capacul spate al bateriei poate fi ales dintr-o varietate de modele și culori, la fel și zonele mici de detaliu pot fi colorate după bunul plac. Prețul pentru SUA este de 400 de dolari.

Motorola Moto X Play este mai slab dotat. Are o platformă Snapdragon 615 și 2 GB de RAM, ecran Full HD de 5.5 inch, 16 sau 32GB spațiu de stocare și slot microSD. Are tot cameră de 21MP, însă captura video este limitată doar la Full HD din cauza platformei Snapdragon. Bateria este mai mare, 3630 mah și suportă TurboCharger. Va costa 300 de dolari și va fi disponibil în peste 60 de țări din luna august.


Poate te intereseaza si