utok dorel power bank

UTOK lansează Dorel Power Bank, o baterie externă care îți oferă până la 5 încărcări suplimentare la orice smartphone UTOK.

UTOK este tot mai hotărât să își întărească linia de produse Dorel, de data aceasta prin lansarea unui accesoriu dedicat, care însă poate fi utilizat cu orice gadget ce poate fi încărcat prin intermediul unui cablu USB. UTOK Dorel Rugged Power Bank este bateria externă care promite până la 5 încărcări suplimentare pentru orice smartphone UTOK.

Făcând parte din seria Dorel, noul accesoriu este echipat cu un înveliș rezistent, certificat IP68, ce oferă protecție completă împotrivă prafului, a imersiei în apa adâncă de până la 2 metri, timp de 60 de minute și protecție împotrivă șocurilor mecanice cauzate de căderi pe distante de până la un metru.

Capacitatea de 10400 mah asigură până la 5 încărcări pentru orice smartphone UTOK, însă includerea cablului special, cu 4 adaptoare (microUSB, mini USB, Apple 30-pin și Apple Lightning), asigură compatibilitatea cu orice smartphone sau tabletă. Funcționalitatea UTOK Dorel Rugged Power Bank este completată de echiparea cu o lanternă LED, ce poate fi activată prin intermediul butonului dedicat.

Având dimensiunile de 124 x 102 x 31 mm și o greutate de 325 g, UTOK Dorel Rugged Power Bank este suficient de compact și de ușor pentru a fi purtat și transportat oriunde, iar cu un preț de numai 299 lei pe www.utok.ro, cei ce au nevoie de și mai multă energie o pot obține într-un mod foarte avantajos.

dorel power bank


Poate te intereseaza si