Need for Speed 2015

 Seria Need For Speed s-a bucurat de un succes enorm pe plan internațional încă de la primele titluri. Anii de glorie au fost între 2000 și 2007, pe când Underground sau Most Wanted făceau legea. O data cu evoluția tehnologie s-au schimbat și actualele jocuri.

 Acestea au devenit mai reale, tuning-ul a dispărut ușor ușor, iar controlul mașinii este…de simulator. Fanii seriei au cerut încă din 2009 un joc bazat pe tuning, control ușor al mașinii, poliție și curse de stradă. Exact că în filmele Fast and Furious. Și o data cu noul titlu, ce va purta denumirea simplă de Need For Speed, multe dintre aceste elemente vor fi readuse la viață.
 Și menționăm aici tuning-ul, cea mai importantă parte. Acesta va fi un nivel extrem unde îți poți personaliza până și farurile, oglinzile și chiar direcția. Tuning-ul îți va afecta în mod direct controlul mașinii, și că tot vorbeam de control, din păcate acesta nu va fi schimbat prea mult, fiind asemănător actualelor titluri.
 Jocul se va desfasura online și vei avea parte de multă poliție, curse pe străzile unui oraș fantomă, mașinile vor fi licențiate și acoperă o plajă largă de modele, de la Porsche 911 pe care l-ai întâlnit în NFS Porsche și până la Subaru WRX ȘTI.
 Jocul poate fi deja precomandat și va fi disponibil pe toate platformele.

Poate te intereseaza si