Invitatii OnePlus 2
 OnePlus 2 se va lansa mâine și va fi cea mai spectaculoasă lansare din câte au existat până acum, și asta din pricina tehnologiei VR. Telefonul va avea parte de o lansare în format VR, iar dacă vreți să va bucurați la maxim de această experiență va fi nevoie să aveți ochelari speciali, sau măcar Google Cardboards ce vor fi oferiți gratuit.
 În India deja au fost trimise invitațiile, însă compania  nu se aștepta la atâtea solicitări. Aceștia nu au gândit prea bine sistemul de invitații, iar acum ne anunță că vor face tot posibilul ca fiecare să primească o invitație și se vor concentra mai mult pe inventare și liste de rezervare ca într-un final toată lumea să ia parte la eveniment.
 OnePlus îi va prioritiza pe cei care au cumpărat primul model și care au participat prin distrugerea vechiului telefon pentru un OnePlus One. Aceștia vor fi cap de listă și vor primi și o invitație pentru a cumpăra noul model mai repede decât ceilalți.
 Iar pe principiul primul venit și primul servit se va desfășura și sistemul de invitații pentru a cumpăra un telefon, însă acest lucru nu este încă sigur, iar compania s-ar putea răzgândi cât de curând. Aceștia țin să precizeze că totul este sub control și că până la urmă toți vor avea parte de un loc în sală, iar invitațiile pentru cumpare vor ajunge mai rapid la destinatar.

Poate te intereseaza si