xiaomi

Xiaomi și Uber vor livra noul telefon Mi Note.

Una dintre cele mai interesante știri pe care le-am văzut astăzi este aceasta. Xiaomi, deja celebra companie care nu mai are nevoie de nici o prezentare, a decis să colaboreze cu Uber, controversatul serviciu de taximetrie, pentru a livra modelul Mi Note în cel mai rapid timp.

Uber este la început în România, însă în alte țări a reușit să întreacă și unele companii de taximetrie ca număr de comenzi. Și ca lucrurile să evolueze pentru ambele companii, Xiaomi a încheiat un tratat cu Uber pentru a livra modelul Mi Note în sigurata și în cel mai scurt timp posibil în 2 țări; Singapore și Malaezia.

Plata se face direct cu cardul la livrare din contul tău Uber, iar tariful este cel standard. Ce modalitate mai bună pentru a promova și mai bine cele două companii ar putea exista? Posibil să mai vedem astfel de servicii în viitorul apropiat. Vă reamintim că Xiaomi încă nu a debutat în America, însă își încearcă primul pas în Brazilia, o țară în care tehnologia nu este la un nivel prea ridicat, iar persoanele din respectiva zonă se axează pe telefoane accesibile, specific Xiaomi.


Poate te intereseaza si