Vertis 6010 AIM este noul telefon a celor de la Overmax.

Vertis 6010 Aim este alegerea perfectă pentru cei care caută un ecran la cea mai înaltă calitate . Ecranul HD IPS de 6-inch va permite să navigați confortabil pe internet și media sau să citiți notițe.

Ecranul de 6-inch oferă operațiuni confortabile ale smartphone-ului în toate condițiile. Indiferent dacă vizionați un film sau citiți notițe, ecranul asigură un contrast și o reproducere perfectă a culorilor, indiferent de unghiul de vizualizare. Rezulutia înaltă va permite să va bucurați pe deplin de fișierele media, dar în același timp oferă și operațiuni convenabile a celor mai pretențioase aplicații.

Cu ecranul mare de 6-inch puteți fi siguri de un mod confortabil în utilizarea caracteristicilor avansate ale smartphone-ului, în redarea fișierelor media, pentru cititul notițelor și navigarea pe Internet.

Procesorul 4X1.3 GHz și 1GB de RAM asigură o rulare fluență a jocurilor și a aplicațiilor.

Un modul DualSim va permite să folosiți două cartele SIM în același timp. Astfel, puteți echipă al doilea slot cu cartela telefonului de afaceri sau să îl utilizați pentru cartela singurului Internet gratuit din Polonia.

Produsul va fi disponibil în magazinele online după 15 august 2015.


Poate te intereseaza si