iphone wireless

Apple ar putea opta pentru încărcarea noilor iPhone-uri Wireless.

Apple nu are o soluție de încărcare wireless proprie, însă pe piață se găsesc huse speciale ce permit acest lucru. Un exemplu este husa Duracell PowerMat și costă 40 de dolari. Însă cum aproape toți marii producători au optat pentru așa ceva, și Apple trebuie să ia măsuri.

Apple Watch dispune de încărcare wireless, acesta fiind și primul lor terminal cu o astfel de tehnologie, lucru ce ne duce cu gândul la un viitor interesant pentru aceștia. Zuke, o firmă despre care nu se știe prea multe, are un proiect pe Kickstarter pentru o husa cu baterie ce se poate încărca wireless, specială pentru iphone.

Această baterie se folosește de o tehnologie denumită Qi și nu sunt singurii care o folosesc. Ikea are o masă cu această tehnologie ce poate încărca telefonul sau tableta din dotare doar stând pe masă într-un anumit loc. Tehnologia QI este implementată în multe restaurante și localuri, mai ales în Starbucks sau Mcdonalds.

Deși Apple Watch se bucură de această tehnologie, compania nu a menționat nimic despre acest lucru. Posibil că vrea să ne țină în suspans și să ne pregătească ceva mai interesant de atât. Rămâne să vedem acest lucru în toamnă.


Poate te intereseaza si