allview

Allview pregătește promoții avantajoase la achiziționarea de produse cu Windows 10.

Nu doar Microsoft se află în febra pregătirilor pentru lansarea lui Windows 10, ci și cei de la Allview care la mijlocul săptămânii trecute anunțau o nouă campanie surpriză bazată pe câteva teasing-uri, oferindu-ne în fiecare zi câteva informații despre elementul cheie al campaniei.

Dacă la început am crezut că pe 29 iulie aceștia vor lansa un nou device, se pare că ne-am cam înselat. Analizând mai în detaliu imaginea, ar fi trebui să ne dăm seama că totul are legătură cu noul Windows 10 ce urmează să se lanseze.

Campania este dedicată iubitorilor de produse Allview care își vor achiziționa device-uri cu Windows 10. Primii dintre ei vor beneficia de reduceri avantajoase la produsele cu acest nou sistem de operare.

Dacă ne vei spune ce ai putea să faci pe data de 30 iulie, te înscrii automat la concursul organizat de ei pe site: http://www.allview.ro/concursw/.

Premiul pus la bătaie este o tabletă Wi10N PRO, îmbinarea perfectă a utilității, eleganței și performanței.

Promotia începe din data de 23 iulie și după cum puteți observa în ultimul teasing, primii cumpărători vor avea parte și de un cadou.

Indicii Allview


Poate te intereseaza si