windows 10

Microsoft lansează Windows 10 pe 29 iulie!

Copiii sunt viitorul, iar Microsoft ştie asta şi încurajează adulţii să îi înveţe pe cei mici să folosească noul sistem de operare Windows 10.

Noul sistem de operare de la Windows urmează să fie lansat pe 29 iulie. Microsoft a lansat primul spot publicitar în care apar copii din Maroc, Tailanda, Islanda, Anglia şi SUA, care nu vor ştii niciodată cum arăta lumea fără Windows 10.

“Încurajăm misiunea noastra de a responsabiliza fiecare persoană și organizație pentru a obține mai mult, reclamele arată modul în care tehnologia ar trebui să fie mai naturală, umană și intuitivă, precum și să se adapteze la nevoile oamenilor”, a scris echipa Windows într-un post pe blog . “Windows 10 oferă un mod mai uman de a face asta”.

Reclama mai arată cât de diferită va fi viaţa acestor copii faţă de cea a părinţilor sau bunicilor lor.

“Imaginează-ţi: Aceşti copii nu vor mai trebuie să ţină minte parole sau să devină obsedaţi de securitate. Pentru ei, fiecare ecran înseamnă că trebuie să fie atins, iar paginile web trebuie mâzgâlite sau share-uite. Se vor aştepta ca dispozitivele să îi asculte, să le vorbească sau să le spună o glumă bună. În timp ce ei cresc şi devin mai buni la lucruri, tehnologia lor va face la fel. Vor face lucruri la care părinţii lor nici nu visau. Pentru că aceşti copii vor creşte cu WIndows 10”, se spune în reclamă.

În plus, Microsoft mai pregăteşte şi o celebrare globală a fanilor pentru Windows Insiders din 13 ţări, a promis că va investi 10 de milioane de dolari în 10 organizaţii globale şi 100 de organizaţii nonprofit.


Poate te intereseaza si