windows 10

Microsoft lansează Windows 10 pe 29 iulie.

Sau cel puțin așa încearcă Microsoft să ne convingă. Campania lor de promovare a noului sistem de operare este una cât se poate de simplă și obiectivă. Primele reclame ne aduc în prim-plan bebeluși și o poveste relativ simpatică, depinde cum privești lucrurile, în care Microsoft ne explică cum aceștia vor interacționa cu mediul înconjurător.

Iar acum s-a trecut la asta: 10 motive să faci upgrade la Windows 10. Se spune că Windows 10 este cel mai bun sistem de operare, combinația dintre Windows 7 și 8.1 fiind perfect integrată. Însă nu mulți adoră acest format, mai ales că uneori este special gândit pentru touchscreen.

Microsoft se bazează pe useri că aceștia sunt deja familiarizați cu Windows-ul și că nu mai este nevoie să învețe ceva nou. Pun accentul pe personalizare, vechime, productivitate și pe noile funcții aduse o data cu noul browser Edge, asistenta virtuală cortana și alte funcții.

Puteți vedea motivele pentru care Microsoft vrea să faci acest upgrade în clipul din articol. Nu uitați că Windows 10 vine oficial pe 29 Iulie.


Poate te intereseaza si