Samsung Galaxy Tab S2, tableta ideală pentru consumul de conținut digital.

Samsung a lansat tableta Galaxy Tab S2, cea mai avansată tabletă a brandului de până acum.

Noua Galaxy Tab S2 are un ecran Super AMOLED, optimizat pentru vizualizarea oricărui tip de conținut digital. Galaxy Tab S2 are un design elegant, cea mai subțire și mai ușoară ramă de metal de pe piață și dispune de tehnologii performante, pentru cea mai bună experiență de utilizare.

Ecran Super AMOLED optimizat pentru cea mai bună vizualizare de conținut

Cu o grosime de doar 5,6 mm și o greutate de numai 389g (modelul de 9,7 inci) și 265 g (modelul de 8 inci), tableta Galaxy Tab S2 este ideală pentru citirea sau vizualizarea de conținut digital, datorită ecranului impresionant Super AMOLED. Prin recrearea unei experiențe vizuale de navigare similare celei de consum a mediei tradiționale, Galaxy Tab S2 oferă o experiență confortabilă de consum al conținutului digital, inclusiv pentru citirea cărților, revistelor și a paginilor Web. Ecranul optimizat pentru citire le permite utilizatorilor să se bucure de o experiență plăcută de lectură.

Pentru o administrare mai bună, tableta Galaxy Tab S2 dispune de un scaner pe bază de amprentă pentru autentificare fără griji. Un senzor avansat de securitate oferă acum acces facil la dispozitivul personal printr-o simplă apăsare a tastei home. Pentru a simplifica managementul dispozitivelor, Galaxy Tab S2 prin funcția Smart Management afișează automat setările, inclusiv nivelul bateriei, capacitatea de stocare și disponibilitatea memoriei RAM, pentru ca utilizatorii să-și poată gestiona eficient dispozitivele. De asemenea, este pre-instalat cu soluții anti-malware pentru protecție suplimentară.

În plus, Galaxy Tab S2 este un dispozitiv multitasking, permițând utilizatorilor să vizualizeze și să ruleze două aplicații simultan. De asemenea, funcția Pop-Up Window, facilitează navigația între mai multe aplicații simultan. Mai mult, Galaxy Tab S2 dispune de o structură de stocare îmbunătățită care face localizarea fișierelor mai simplă ca oricând.

Tableta Samsung Galaxy Tab S2 va fi disponibilă în variante cu mai multe opțiuni de conexiuni, memorie și dimensiuni: 9,7 inci și 8,0 inci versiunile cu Wi-Fi, sau Wi-Fi și LTE, disponibile în 32 sau 64GB cu microSD de până la 128GB. Acesta va fi disponibil pe piață, începând cu luna august 2015.


Poate te intereseaza si