Cum ar putea arăta interfața noului telefon BlackBerry cu Android

În urmă cu câteva săptămâni se zvonea că BlackBerry va lansă un telefon cu Android. Acest zvon a fost întărit cu informații zilnice, iar într-un final a fost confirmat de un reprezentant al companiei. Acesta a anunțat că în iarnă va sosi primul terminal BlackBerry cu Android la bord. Nouă ne rămâne să ne punem imaginația la contribuție să vedem cum ar arăta softul acestui nou telefon.

Combinația dintre Android și interfața BlackBerry ar putea să fie cel mai mare succes de până acum. Dacă celelalte interfețe nu sunt foarte plăcute, mulți preferând Android-ul stock, combinația cu BB ar putea fi cea mai bună.

BlackBerry are o interfață foarte simplă și arătoasă. Notificările vor fi prezentate sub formă verticală cu iconița în partea stângă pentru a arăta de la aplicație provine. Pot fi șterse cu un simpu Swype sau pot fi accesate apăsând pe ele. Camera va avea un shortcut în partea dreaptă și poate fi accesată dacă vei trage de ecran în partea stângă.

Meniul de multitasking va fi poate cel mai reușit de până acum. Acesta va fi prezent sub formă de inconite mari ce vor prezenta aplicația în detaliu, cu animație dacă este cazul, și vei putea controla conținutul direct din shortcut. Este foarte bine gândită și posibil să fie cea mai reușită.

Tastatura va veni sub formă fizică și virtuală. Va avea tehnologie SureType, iar cea fizică va include și un tracker pentru a controla sistemul de operare cu un cursor. Acest lucru va permite o mai bună navigare prin OS, mai rapidă și intuitivă, lucru demonstrat până acum de BB pe modelele mai vechi. Iar combinația cu un touchscreen este un plus major. Vei putea pune scurtături ale aplicațiilor pe anumite butoane, lucru unic până acum pe un telefon.

BlackBerry Hub va fi locul unde vei primi toate mesajele, fie ele SMS, mail-uri sau mesaje de pe rețele sociale. Vor fi aranjate în foldere pentru o mai bună sortare, și vei putea să le accesezi mai rapid. Este un mod unic realizat de BB și probabil va fi adoptat la scară largă.

Ca o concluzie despre această combinație Android-BlackBerry, am putea lua parte la un succes enorm. BlackBerry a fost cunoscută și încă este pentru interfața simplă și plăcută, dar și pentru securitatea sporită. Android însă, este cunoscut pentru posibilitatea enormă de personalizare și pentru fluiditate.

Combinația cu interfața BB și chiar cu o tastatură fizică ar putea fi cel mai bun lucru pe care l-am văzut acum. Deși pare demodată, tastatura fizică are încă cel mai bun feedback, iar faptul că poți creea scurtături direct pe butoanele acesteia va fi un avantaj.

Să sperăm că aceste dorințe se vor împlini, iar BB va realiza un terminal puternic cu o interfață modernă pentru a atrage privirile.


Poate te intereseaza si