Cum arată telefonul creat pentru iubitorii de muzică?

Marshall, companie britanică faimoasă pentru căştile şi amplificatoarele sale, a anunţat că lansează primul său smatphone.

Telefonul se va numi London, va rula Android şi va avea un design foarte frumos, care va integra perfect două jack-uri pentru căşti. Smartphone-ul este special creat pentru iubitorii de muzică şi este un telefon de nivel mediu.

Are un display de 4.7 inch, rezoluţie de 720 p, procesor Snapdragon 410, 2GB RAM, 16 GB memorie de sticare, slot pentru card microSD. Camera foto principală este de 8MP, iar cea frontală de 2MP, conectivitate 4G LTE şi baterie 2,500 mAh.

Deoarece este creat special pentru a asculta muzică, telefonul are două speakere în faţă, care asigură un sunet grozav, două jack-uri pentru căşti, pentru a te bucura de muzică împreună cu prietenii. Smartphone-ul are un buton M care îţi permite accesul direct la muzica ta. Controlul volumului se face foarte uşor, iar calitatea sunetului este dată de Wolfson WM8281. Există două microfoane pentru înregistrare stereo şi Bluetooth aptX, care permite redarea de calitate în speakere wireles.

London va costa numai 70 de dolari şi va veni cu aplicaţii preinstalate, precum Loopstack, aplicaţii DJ şi va rula Android 5.0.2 Lollipop. Telefonul se va lansa la mijlocul lunii august şi va fi disponibil doar în Londra, Scandinavia şi ţările baltice.


Poate te intereseaza si