oppo mirror 5

OPPO lansează Mirror 5!

Compania din China a anunţat în urmă cu puţin timp că lansează un dispozitiv la un preţ de nivel mediu.

OPPO Mirror 5 are un spate plat, negru, model unic din diamant şi rame metalice, care asigură durabilitatea telefonului, dar şi un design plăcut.

Telefonul are un display 5.0-inch 960×540 TFT, procesor 1.2GHz 64-bit quad-core Snapdragon 410 , 2GB RAM, 16 GB memorie de stocare, baterie neînlocuibilă de  2420mAh. Camera principală are 8MP cu o deschidere f/2.2, iar cea frontală este de 5 MP. În plus, dispozitivul va avea slot pentru microSD şi card dual SIM. Este dotat cu ColorOS 2.1 de la OPPO şi este disponibil în culorile alb şi albastru.

Mirror 5 va fi disponibil în peste 15 pieţe internaţionale, inclusiv Mexic, Asia de Sud, Asia de Sud Est, Orientul Mijlociu şi Africa de Nord. Compania mai trebuie să anunţe care este preţul smartphone-ului. Se zvoneşte că acesta nu va costa foarte mult şi va fi destul de accesibil.

În urmă cu câteva săptămâni, OPPO a lansat Mirror 5s în Taiwan, care avea toate aceste specificaţii şi în pus un display cu o densitate de 720 p. Mirror 5s va ajunge în Taiwan, Singapore şi Australia în următoare săptămani.


Poate te intereseaza si