windows 10

Windows 10 se lansează pe 29 iulie!

Microsoft a anunţat că va lansa Windows 10 pe 29 iulie. Compania pregăteşte un eveniment global, cu ajutorul miilor de retaileri şi a magazinelor din întreaga lume, o nouă campanie de publicitate la nivel mondial și o nouă inițiativă pentru a sărbători persoane și organizații care fac o diferența în lume.

Disponibil pentru prima dată ca un upgrade gratuit, Windows 10 oferă o experiență rapidă și familiară, care este mai sigură și updatată. Cu noi inovaţii, precum Cortana, Microsoft Edge și integrare Xbox, Windows 10 este cel mai bun Windows de până acum.

“Windows 10 a fost construit pentru a oferi oamenilor posibilitatea de a face lucruri mari. Suntem încântaţi să sărbătorim lansarea Windows 10 cu fanii noştri”, a declarat Yusuf Mehdi, vice-preşedinte corporativ al Windows şi dispozitive Marketing la Microsoft. “Vom marca lansarea Windows 10 prin celebrarea oamenilor și organizațiilor care upgradează lumea în fiecare zi – Și ajutându-i să facă mai mult în comunităţile lor”

Fanii Windows au ajutat la crearea noului Windows 10, cu 5 milioane de insideri care au oferit feedback-uri valoroase. Insiderii Windows vor fi primii care vor primi Windows 10 și sunt invitați să se alăture festivităților pentru Windows 10 care vor avea loc în 13 de orașe din întreaga lume, inclusiv Sydney, Tokyo, Singapore, Beijing, New Delhi, Dubai, Nairobi, Berlin, Johannesburg, Madrid, Londra , Sao Paolo, și New York City. Festivitățile fanilor vor oferi multe oportunități, demo-uri experienţiale, divertisment și oportunitatea de a întâlni echipa echipa Windows.

Magazinele Microsoft vor sărbători lansarea Windows 10 în mai mult de 110 de magazine din SUA, Canada și Puerto Rico. În anumite magazine Microsoft, se vor face demonstraţii demo ale sistemului, se vor acorda premii, cadouri și multe altele. Magazine Microsoft vor oferi şi suport pentru clienţi şi îi vor ajuta să afle cum funcţionează noul Window 10.

Retailerii din întreaga lume, inclusiv Best Buy, Camera Bic, Croma, Currys / PC World, elkjøp, Conexiune Incredible, Jarrir, Media Markt, Staples, Yamada, Yodobashi, Wal-Mart, și alţii vor introduce programe pentru a ajuta oamenii să facă upgrade-ul cu ușurință. Serviciile Tech Bench vor oferi sprijin pentru cei care fac upgrade la Windows 10, servicii de migrare de date care ajută oamenii să mute fișiere de la PC-uri vechi la noile PC-uri şi staţii de experiență unde oamenii pot incerca pentru Windows 10.

Campanie de publicitate la nivel mondial

O nouă campanie de publicitate la nivel mondial pentru Windows 10 va celebra cea mai nouă generaţie şi invită oamenii să se alăture unei noi ere. Reclama va rula în SUA începând cu 20 iulie, iar în restul lumii începând cu data de 29 iulie. Spotul publicitar arată cum Windows 10 este mai “uman”, datorită funcţiilor Windows Hello şi Microsoft Edge.

Upgrade Your World încearcă să inspire

Upgrade Your World este o nouă inițiativă pentru a-i sărbători pe cei care îi inspiră pe alții. Microsoft vrea să îi ajute pe oameni să facă mai multe lucruri prin intermediul tehnologiei şi să sărbătorească lansarea Windows 10. Microsoft va colabora cu 10 organizaţii nonprofit la nivel mondial și 100 de organizații non-profit la nivel național pentru realizarea upgrade-ului. Vorbim despre o investiţie totală de 10 milioane dolari în acest scop.

ONG-urile globale participante sunt CARE, Code.org, Keep a Child Alive, Malala Fund, Pencils of Promise, Save the Children, Special Olympics, The Global Poverty Project, and The Nature Conservancy. Începând cu 29 iulie, Microsoft şi partenerii săi invită oameni din întreaga lume să numească o organizaţie non-profit de nivel mondial care să participe. Oamenii sunt, de asemenea, încurajați să participe prin împărtăşirea lucrurilor pe care le fac care au un impact asupra comunităţii folosing hashtag-ul #UpgradeYourWorld.

În plus față de acești parteneri globali, Microsoft va alege împreună cu fanii şi partenerii, în septembrie, 10 organizaţii non-profit în fiecare din cele 10 de țări – Australia, China, Franța, Germania, India, Japonia, Kenya, Mexic, Marea Britanie și Statele Unite – care vor primi, de asemenea, investiții în numerar și tehnologia pentru a contruibui la schimbarea comunităţii lor.

Microsoft le dă, de asemenea, angajaților din întreaga lume o zi liberă în plus ca să facă voluntariat în comunitatea lor, oricând în cursul anului următor. Mii de angajați vor face voluntariat pentru a face upgrade în comunităţile pe la 29 iulie în onoarea lansării Windows 10.


Poate te intereseaza si