Vom avea din nou smartphone-uri Nokia!

Nokia anunţat în mod oficial că reintră în industria telefoanelor mobile. Compania caută un nou partener licenţiat care să producă şi să distribuie noile telefoane.

“Calea corectă de revenire la telefoane mobile pentru Nokia este printr-un model de brand de licențiere. Asta înseamnă să identificăm un partener care poate să fie responsabil de producţie, vânzări, marketing şi suport produse pentru clienţi. Dacă și când vom găsi un partener de clasă mondială, care poate îndeplini aceste responasbilităţi, vom lucra îndeaproape cu el pentru a ghida diferențierea de design si tehnologie, așa cum am făcut cu tableta Nokia N1 Android. Asta e singura cale pentru a crea un dispozitiv de care să fim mândri că poartă brandul Nokia şi pe care oamenii să îl cumpere cu plăcere”, a declarat Nokia.

Nokia s-a întors la Android cu noua tabletă Nokia N1, aşadar ne putem aştepta să apară şi un smartphone Nokia cu Android. Mai avem însă de aşteptat, deoarece înţelegerea dintre Microsoft şi Nokia expiră abia anul viitor. Nokia nu are voie să reintre pe piaţa smartphone-urilor decât în ultima parte a anului 2016


Poate te intereseaza si