x2 xtreme

Allview X2 Xtreme dispune de o nouă funcție, Super Zoom.

Allview, brandul de smartphone-uri și tablete prezent pe piața din Europa, lansa la începutul lunii noul smartphone-ul X2 Xtreme. Device-ul menține design-ul elegant al gamei Soul și se potrivește perfect oricărei activități, fie că este vorba despre divertisment, relaxare sau business.

X2 Xtreme este un smartphone Dual SIM care dispune de un procesor de ultimă generație, Helio X10, unOcta Core 64-bit tactat la 2.0 GHz. Acest modul beneficiază de tehnologia CorePilot 2.0™ și rulează sistemul de operare Android™ 5.1, Lollipop. Procesorul este susținut de soluția grafică PowerVR G6200 ce are o frecvență de lucru de 700MHz. Device-ul are 3GB memorie RAM și 64GB memorie Flash. Aceasta din urmă poate fi extinsă până la 192GB prin adăugarea unui card microSD de maxim128GB,ceea ce il poziționează în vârful gamei Soul.

Noul flagship Allview dispune de un sistem de deblocare pe bază de amprentă ce asigură un nivel sporit de protecție a datelor. Pe lângă deblocarea device-ului, tot prin folosirea amprentei, utilizatorul poate cripta cu ușurință fișiere prin intermediul funcției Encript care îți protejează albumele, documentele, mesajele  Acestea pot fi accesate ulterior folosind amprenta personală sau un cod cunoscut doar de tine.

Pe lângă siguranța și protecția datelor personale ale utilizatorului, pentru Allview sunt foarte importante și detalii deoarece acestea fac diferența. Datorită acestui fapt, X2 Xtreme dispune de funcția Super Zoom. Folosind algoritmi speciali de procesare, această tehnică permite zoom digital de până la 3 ori fără a afecta calitatea imaginii.Această tehnică permite realizarea unor imagini cu zoom digital la calitate aproape identică cu cea a fotografiilor realizate cu zoom optic.

Cei care doresc să aibă un astfel de telefon în buzunar, se pot înscrie la concursul organizat de Allview pe site-ul lor: http://allview.ro/x2xtreme/concurs/


Poate te intereseaza si