huawei nexus

Nexus ar putea fi realizat de cei de la Huawei.

Încă din iarnă ne sunt prezentate zvonuri despre o posibilă colaborare între Google și Huawei pentru următorul telefon Nexus. Noi informații susțin această teorie, iar o posibilă colaborare între cele două companii le-ar aduce beneficii amândurora.

Google ar pregăti 2 telefoane Nexus pentru acest an, unul high end produs de LG și unul mai accesibil produs de Huawei. Însă Huawei în ultima vreme a lansat doar modele premium, cu specificații de top. LG a produs 2 modele modele Nexus pentru Google, Nexus 4 și Nexus 5.

Huawei ar fi la prima colaborare cu Google, iar acesta ar fi un avantaj atât pe chinezi pentru a intră mai puternic pe piață americană, dar și pentru Google de a se extinde mai mult în China, acolo unde au probleme cu gurvenul.

Huawei ne-a demonstrat în ultimii ani că produsele lor nu mai sunt deloc ieftine. Ne-au demonstrat că se pot face produse performante la prețuri mai mici, elegante și rezistente. Google nu a confirmat acest zvon nici până acum, însă mai este puțin de așteptat până când noile modele, în caz că vor fi două, urmează să debuteze pe piață.


Poate te intereseaza si