apple ipad pro

Apple va lansa un număr limitat de iPad Pro.

De ceva timp se discută despre o tabletă iPad de dimensiuni foarte mari, mai exact de 12 inch, special gândită pentru productivitate la purtător. Dacă despre specificații am fost clarificați din zvonurile actuale, acum aflăm informații privitoare la cantități.

O sursă relativ de încredere, DigiTimes, a aflat că iPad Pro va fi disponibilă din luna noiembrie, însă în cantități limitate, din cauza că Apple nu vrea să riște prea mult, aceștia fiind destul de indeciși și nu vor să pățească la fel cum s-a întâmplat cu iphone 5C, adică să rămână prea multe produse pe stoc.

Producătorii taiwanezi de componente ar avea pe lista livrarea pieselor în luna septembrie, astfel încât asamblarea să fie gata până în noiembrie. Însă estimările făcute până acum ne arată o neîncredere a companiei în propriile forțe, iPad Pro fiind construit în număr limitat, sub estimări.

Tableta va fi produsă tot la Foxconn, iar ecranul va fi fie de 12.2 inch fie de 12.9 inch cu rezoluție 2,732 x 2,048. Va avea o tastatură specială cu taste multimedia în plus față de una normală, panou LCD produs de IGZO cu tehnologie AgNW ce aduce o sensibilitate mai sporită, tehnologie Force Touch, senzor de amprentă, USB Type C, NFC și va rula pe o platformă Apple A9 pe 64 bit și 2 GB de RAM.


Poate te intereseaza si