Sony aduce în România noua gamă de televizoare, BRAVIA cu Sony Android TV.

Sony aduce în România gama de televizoare BRAVIA™ 2015 cu Sony Android TV™, oferind o nouă experiență de interacțiune online cu filmele, aplicațiile, muzica și jocurile preferate. Noua serie cuprinde 13 modele 4K Ultra HD cu Sony Android TV™ , cu diagonale de la 43 la 85 inchi și 16 modele Full HD, cu diagonale cuprinse între 32 și 65 inchi. Astfel, 21 din cele 29 de modele de televizoare BRAVIA™ anunțate de Sony funcționează cu cea mai flexibilă platformă disponibilă pe piață, Sony Android TV™ .

Noua serie de televizoare dispune de cele mai bune tehnologii, de la imaginea 4K fără precedent la interfața intuitivă smart și platforma Sony Android TV™, totul într-un corp ultra subțire și cu sunet de înaltă rezoluție. Utilizatorii au acces la o gamă variată de conținut precum filme, muzică, jocuri și aplicații, printre care se numără jocurile Asphalt 8 și GT Racing 2, optimizate pentru platforma Sony Android TV™.

“Asphalt 8 pe Sony Android TV este potrivit atât gamerilor datorită posibilității de a juca folosind un controller conectat prin Bluetooth, cât și utilizatorilor “casual” care pot utiliza telecomanda nativă a televizorului,” a declarat Lucian Rădulescu.

Platforma Sony Android TV™ duce experiența utilizatorului la un alt nivel

Noua linie de televizoare Sony BRAVIA cu Sony Android TV™ îți oferă acces pe ecranul din sufragerie la cea mai mare și într-o continuă dezvoltare platformă de aplicații disponibilă pe piață și îți permite să explorezi o gamă variată de filme, muzică, imagini, jocuri, aplicații și multe altele.

Funcția de căutare vocală poate fi utilizată pentru a naviga prin conținut sau a controla televizorul și care se activează cu ajutorul microfonului încorporat în telecomanda cu „touch pad”, a naviga prin conținut sau pentru a controla televizorul. Cu aplicația Google™ Cast™ poți “trimite” simplu și rapid, chiar si de pe iOS, conținutul din telefon sau tabletă direct pe ecranul televizorului.

Noua interfață mult mai intuitivă aduce la vârful degetului conținutul și aplicațiile disponibile prin care poți naviga cu ajutorul telecomenzii One-Flick, fie că vrei să treci prin canalele TV, să cauți clipuri pe internet, să te uiți la cele mai noi fotografii sau filme stocate în telefon.

Procesorul X1 revoluționează calitatea imaginii

Procesorul de imagine X1 nou lansat în 2015, aduce o calitate a imaginii uimitoare la nivel de contrast, claritate și culoare, fie că urmărești filme 4K, conținut High Definition sau Standard Definition, dar și atunci când folosești servicii de streaming. Noul procesor X1 analizează în detaliu calitatea semnalului indiferent de sursă și îmbunătățește conținutul HD sau SD până la rezoluție 4K. Astfel, imaginile sunt redate în culori realiste și cu un contrast rafinat, ajustat pentru imagini strălucitoare și un negru profund, cu un zgomot redus.

Auzi fiecare detaliu cu ajutorul tehnologiei High-Resolution Audio

Tehnologia High-Resolution Audio își face debutul pe noua linie de televizoare BRAVIA 2015 încorporată în televizoarele X94C și X93C. Standardul tehnologiei Hi-Res Audio oferă o experiență superioară formatelor clasice de înregistrări audio existente pe CD, prezentându-le iubitorilor de muzică cele mai fine și subtile detalii ale melodiilor preferate.

Design subțire pentru cele mai noi televizoare 4K

Noua linie BRAVIA beneficiază de un design deosebit. Spectaculosul model X90C dezvăluie un design nou “Floating Style” care se remarcă printr-o grosime de doar 4,9 mm[2]. Datorită suportului disponibil în pachet, noul X90C poate fi montat pe perete asemenea unui tablou.

 Noile televizoare Sony BRAVIA 4K și Full HD sunt disponibile în magazinele de specialitate din România.


Poate te intereseaza si