aplicatia news

Aplicația News cu care vine noul iOS 9 poate fi folosită și în România!

Una dintre noutățile pe care le aduce iOS 9 este aplicația News care oferă acces utilizatorilor la cele mai recente știri ale marilor publicații din lume, din diferite domenii, după preferințele acestora, asemănător cu aplicația Flipboard.

Ei bine, aplicația News nu a fost disponibilă până acum în iOS 9 beta 1 și 2, însă odată cu versiunea numărul 3 lansată în seara de 8 Iulie, după o lună de când a fost prezentat sistemul de operare în cadrul conferinței WWDC 2015, Apple a activat aplicația News pentru cei care testează iOS 9 beta 3. Însă, chiar și așa, având în vedere că aplicația news nu este disponibilă decât în anumite țări, ceilalți utilizatori sau mai bine zis dezvoltatori de aplicații nu pot avea acces la aceasta.

Din fericire, dacă vă aflați printre cei care au ales să testeze noul iOS 9 beta 3 și vă aflați în afara acelor țări care au activată aplicația News, iată un mic tutorial prin care puteți folosi și voi, oficial, noua aplicație.

Pentru a afla care sunt pașii de urmat pentru a reuși să descărcați și să instalați aplicația News, vă invităm să intrați aici unde vă este explicat fiecare pas în parte, inclusiv vă sunt arătate și poze.
SURSĂiphone365

Poate te intereseaza si