De ce Apple Watch nu este atât de dorit de public?

Despre Apple Watch s-a discutat cu mult înainte ca acesta să fie anunțat. Mulți analiști din domeniu au ținut să ne prezinte statistici cu privire la viitorul ceas Apple. Aceștia anunțau că va fi un eșec și că Apple nu va reuși să se impună cu acesta. După ce a fost anunțat în septembrie au apărut rapoarte noi care prevesteau eșecul. Iar acum, după ce a fost lansat, s-a adeverit neplăcutul.

Apple Watch nu este tocmai cel mai elegant ceas și nici cel mai spectaculos. Apple a reușit să se impună în fața micilor companii care au debutat cu ceasuri inteligente cu mult înaintea celor de la Apple, și aici discutăm despre Pebble și FitBit. Chiar dacă a reușit să întreacă aceste companii ca număr de vânzări și popularitate, Apple Watch este un eșec pentru companie, vânzările scăzând drastic cu 90% la scurt timp după lansare.

De ce s-a întâmplat asta? Poate că pentru fanii companiei nu va fi un răspuns prea plăcut, însă este purul adevăr. Apple Watch nu excelează ca design, nici că performanțe. Sunt ceasuri inteligente mai vechi decât aceasta ce sunt mult mai bune.

După primele review-uri au apărut și comentariile negative. Publicațiile cele mai mari au menționat că Apple Watch este greu de utilizat, greu de configurat, urât, deloc performant sau inutil.

Din punctul de vedere al majorității utilizatorilor, Apple Watch nu este util. Funcțiile acestuia nu sunt tocmai corect implementate și cer utilizarea telefonului. Folosirea unui telefon rămâne încă soluția cea mai bună.


Poate te intereseaza si