Iata un concept intreresant pentru iPhone 8

Ce spui despre iPhone 8, cu display dual și tastatură laser? Sunt cu siguranță idei ce vor aștepta până la implementare dar acest lucru nu ne oprește să ne imaginăm prin acest concept grafic cum va arata.

iPhone 8, chiar dacă nu este un nume oficial, ci unul presupus pare să aibă deja concepte. Nu este unul oficial produs de Apple, ci unul produs de Jermaine Smit, un fan al designului dar și al brandului american.

Cu un design apropiat de cel al modelelor anterioare 5 și 5s, acest concept pentru iPhone 8, aduce și noutați la componente și funcții. Display dual, încarcare wireless, o cameră nouă dar și poate cea mai spectaculoasă funcție, tastatura wireless.

Display-ul principal este unul cu rezoluție 2k, în timp ce pentru ecranul secundar, se merge pe direcția aleasă și de YotaPhone, un ecran cu rezoluție mai slabă dar util utlizatorului. Aceste două ecrane au dus ca prezența a două camere să fie inutilă, astfel s-a optat pentru doar o singură cameră.

Un asemenea concept probabil în câțiva ani o să devină realitate. Mai avem de așteptat dar momentan este prea devreme pentru un astfel de telefon.

Ideea unui telefon cu design schimbat este cu siguranță una din punctele cheie a noului iPhone ce urmează să se lanseze în 2016, momentan așteptăm să vedem noutățile hardware aduse de iPhone 6s

Nouă ne place ideea de bază a conceptului, chiar dacă este foarte futuristă.


Poate te intereseaza si