facebook

Facebook  vine cu un nou update special creat pentru News Feed.

Cel mai ciudat dar și enervant lucru la Facebook este NewsFeed-ul. Acesta ne este generat de către un program ce calculează pe baza unor algoritmi complicați, lucruri care ne-ar putea interesa. Însă de cele mai multe ori nu se întâmplă așa sau ne sunt generate informații de care noi nu suntem deloc interesați.

Însă noul update a venit să rezolve o parte din această problemă. Acum îți poți personaliza NewsFeed-ul cu știri care te interesează și informații despre prietenii pe care îi consideri mai apropiați. Acest update este valabil pe iOS, și după cum se poate vedea și în fotografie puteți să selectați prietenii sau persoanele care vă interesează, iar ceea ce postează o să aibe prioritate în NewsFeed. Iar dacă sunt persoane pe care le ai la Follow și vrei să le scoți, poți face această mișcare tot de aici.

Și pentru că Facebook știe ce faci, persoanele pe care le ai blocate în NewsFeed îți vor apărea la sugestii cu gândul că poate ai să le oferi o a două șansă. Acest update este disponibil pentru început pe iOS, iar mai târziu va fi disponibil și pe Android și PC.


Poate te intereseaza si