Asus pegasus 2

Nu a trecut nici măcar un an de când a lansat Pegasus X002, iar Asus a anunţat acum succesorul telefonului. Acesta se numeşte, potrivit Phone Arena, Pegasus 2 Plus.

Asus Pegasus 2 Plus a fost anunţat în China şi va avea un display de 5.5 inch, de rezoluţie 1,920 x 1,080. Va avea o cameră frontală de 8 MP, ideală pentru selfie-uri, iar cea principală de 13 MP. Deocamdată nu se ştie ce memorie va avea telefonul pentru stocarea imaginilor.

Se pare că Pegasus 2 Plus va avea şi un procesor 64-bit octa-core Qualcomm Snapdragon 615, 3GB RAM şi o baterie de 3,030 mAh, care asigură autonomia pentru o zi întreagă.

Asus a decis să doteze dispozitivul cu lansatorul customizat ZenUI. Telefonul va mai avea şi suport card dual-SIM, şi va fi disponibil în două culori: roz auriu şi alb.

Nu se ştie deocamdată care va fi preţul smartphone-ului şi nici când va fi data de lansare, dar cu siguranţă prima ţară în va fi disponibil pe piaţă este China. Predecesorul său a fost lansat în decembrie anul trecut, la preţul de 130 de dolari, probabil că şi Pegasus 2 Plus va avea un preţ la fel de modest.

Poate te intereseaza si