OnePlus se pregătește să lanseze noul OnePlus 2. Telefonul va dispune de 4 GB memorie RAM, o alegere perfectă pentru a ține pasul cu aplicațiile tot mai lacome atunci când vine vorba despre resurse.

 Am aflat oficial că OnePlus 2 va fi lansat pe 27 Iulie. Tot pe cale oficala s-a aflat și platforma folosită, Snapdragon 810 varianta 1.2. Mai târziu a fost descoperit și noul port USB Type C care își va face apariția pe noul telefon. Și ultima știre pe care o aflăm pe cale oficială este memoria RAM ce va avea o capacitate de 4 GB.
 Pe blogul companiei s-a făcut acest anunț, deci este oficial. Telefonul va avea o memorie RAM LPDDR4 cu o capacitate de 4 GB și viteze de până la 32GB/s. În teorie ar fi cele mai bune memorii de pe piață. Folosirea acestei memorii aduce un consum de energie mai scăzut și totul este la același preț. Jocurile și aplicațiile se vor încărca mai repede, iar trecerea printre acestea în modul multitasking va fi făcut la o viteză mai mare.
 Și totuși telefonul va fi unul accesibil, până în 450 de dolari, așa cum am aflat de la CEO-ul companiei. Deja putem spune că OnePlus 2 este favorit la titlul de telefonul anului.

Poate te intereseaza si