iPhone 6S

Potrivit unor imagini publicate pe net, noul iPhone 6s este mai subţire decât iPhone 6!

Următoarea generaţie de telefoane de la Apple va măsura 7.1 mmm cu 0.3 milimetri mai mult decât generaţia curentă iPhone 6, care măsoară 6.9 mm adâncime. Dacă este adevărat, iPhone 6s, de 4.7 inch, va fi la fel de subţire precum iPhone 6 Plus de 5.5 inch, conform unor imagini schematice care au ajuns luni pe net.

Analistul Ming-Chi Kuo a delarat că această modificare a trebuit să fi luată pentru a putea fi implementată tehnologia force sensing pe iPhone 6s şi iPhone 6s Plus. Se pare că noul telefon va fi şi cu 0.15 mm mai mare decât iPhone 6.

Grosime iphone 6s

Imaginile mai arată că generaţia 6s are şi un design puţin diferit faţă de iPhone 6, are lentilele camerei foto mai proeminente şi liniile de antebă pe spate, dar va avea aceleaşi opţiuni de stocare.

Telefonul iPhone 6s urmează să fie pus în vânzare în septembrie. Va avea viteză de descărcare 4g LTE, un modem Qualcomm, NFC, Touch ID mai rapid, ecran force sensing, procesor A9 TSMC şi 2GB RAM. Camera foto de 5-12 MP, 4K video capture, display de rezoluţie mare Retina, Full HD.

Poate te intereseaza si