iPhone 6S

iPhone 6S și fratele iPhone 6s Plus, produsele vedetă ale brandului american Apple sunt foarte așteptate în fiecare an, toamna. Exista zvonuri privind data de lansare anul acesta, 11 septembrie 2015.

Apple urmează să își prezinte artileria grea în această toamnă, pe 11 septembrie, conform ultimelor zvonuri ce includ surse din cadrul fabricii Foxconn. iPhone 6 și iPhone 6S Plus vor debuta oficial pe 11 septembrie, însă disponibilitatea acestora ar începe de pe 18 septembrie.
 
Blogul chinez MIC Gadget a ținut să precizeze că această informație vine de la o persoană din cadrul companiei Foxconn, însă nu știe dacă cele două modele de top vor fi acompaniate și de un model mai accesibil, 6C.
 
Raportul menționează și o parte din speficatiile pe care deja le știam de pe urma actualelor zvonuri: ecran cu tehnologie Force Touch, cameră de 12 MP și chipset A9 cu 2GB de RAM.
 
În trecut Apple își lansa produsele în zilele de Luni sau Miercuri, însă data de 11 Septembrie, una tristă pentru americani, cade într-o vineri. Ceea ce înseamnă că Apple nu va da drumul precomenzilor în aceeași zi.
 
Nimic nu este bătut în cuie, mai ales că sursa nu este una de foarte mare încredere. Deci nu trebuie să ne bazăm pe aceste informații.


Poate te intereseaza si