iphone 6c concept

Există zvonuri care spun despre viitorul iPhone 6C că va avea corp din metal pentru a pastra look-ul și feelingul premium câștigat în timp de firma americană.

Apple nu a fost niciodată o companie care să ofere produse ieftine. Fie că discutăm despre laptop-uri sau telefoane, produsele Apple sunt recunoscute pentru prețul foarte mare pe care îl practică, însă și pentru calitatea foarte bună și senzația de premium și soliditate. În urmă cu câțiva ani, pe când iPhone 5 era la putere, multă lume își dorea un iPhone ieftin. Chiar și acum se dorește acest lucru de multe persoane.

Apple s-a gândit că ar putea să livreze un astfel de terminal, însă nu știm exact ce a fost în mintea lor când s-au gândit la un terminal accesibil. Când au lansat iPhone 5S am aflat și de iPhone 5c, un telefon ce credeam că va fi accesibil. Ne-am lăsat duși cu zăhărelul până când am aflat prețul și specificațiile. iphone 5C nu a fost decât un iphone 5 restilizat cu o carcasă din plastic. Și prețul nu a fost deloc unul mic.

iPhone 5C era un smartphone ce putea fi găsit în mai multe variante de culoare, de la roz și până la albastru. Nu s-a bucurat de un succes prea mare tocmai din cauza prețului și a așteptării clienților care sperau la un telefon accesibil.

Când s-a lansat iPhone 6 și 6 Plus nu am mai văzut o variantă din plastic, 6C. Însă acum pare că lucrurile ies la iveală. Apple ar putea să lucreze la un iPhone 6C ce ar putea fi lansat în toamnă alături de modele S. Acesta ideea o are la bază pe analista Ange Wu. Conform spuselor, Apple ar fi cerut fabrici Foxconn o creștere cu 50% a sașiurilor din metal. Nu înțelegem de ce Apple ar fi făcut această mișcare, 50% fiind un procent foarte mare. Asta ne duce cu gândul că Apple ar putea lansa un model C într-un număr limitat de bucăți. Rămâne de văzut la toamnă ce se va întâmplă exact.

Poate te intereseaza si