htc one m9 update camera

HTC lucreză la un nou telefon numit Aero, acesta este gândit să aibă performanțe mult mai bune decât flagshipul One M9, intens criticat de presă și utilizatori.

Am aflat săptămâna trecută de HTC Aero, un proiect al companiei taiwaneze despre care nu se știa nimic concret. Cu timpul v-am promis că vom afla informații noi. Primele zvonuri au apărut zilele acestea, iar informațiile scurse din surse aproapiate de companie susțin că Aero nu va fi un telefon nou, ci doar un nume de proiect.
 HTC Aero va include un smartphone cu capabilități foto mai bune decât actualele modele. HTC One M9 a fost criticat pentru performanțele nu tocmai strălucite ale camerei, deși s-a făcut pasul de la 4 Ultra Pixeli la 20 de MP. Modelul M9 Plus a adus îmbunătățiri minore la acest capitol, însă nu suficiente pentru a fi iertat.
 Proiectul Aero susține că va livra o cameră foto mai bună, cu o interfață mult mai ușoară și performanțe mult mai ridicate. Camera va avea o deschidere f/1.9, va suporta formatul RAW și senzorul va fi produs de Sony, cel mai probabil. Alte informații nu sunt cunoscute pe moment.

Poate te intereseaza si