Telefoane ce urmeaza sa se lanseze pana la finalul anului 2015

Anul acesta, chiar dacă au mai rămas doar 6 luni se anunță unul foarte interesant pentru fanii telefoanelor mobile smart. Samsung, One Plus One sau Apple sau doar câteva branduri care își vor lansa noile flagship-uri.

Anul în curs promite multe telefoane interesante, multre dintre acestea urmând să debuteze în toamnă. Noi o să va prezentăm o listă de modele atractive și interesante ce vor debuta în acest an, unele mai repede decât v-ați aștepta.

1. OnePlus 2 va fi cu siguranță vedeta anului. Dacă acesta va păstra rețeta succesului de anul trecut, adică preț mic și performanțe ridicate, OnePlus 2 va fi pericolul greilor din industrie. Până acum știm că va veni cu platforma Snapdragon 820 la pachet, 3 GB de RAM, ecran QHD și difuzoare frontale. Va fi lansat pe 28 iulie într-un format unic VR.

2. Samsung Galaxy Note 5 este și el pe lista vedetelor. Acest smartphone va adopta o carcasă din sticlă și aluminiu, senzor de amprentă integrat în butonul Home, cameră de 16MP, ecran QHD de 5.7 inch și Android Lollipop la bord. Ar putea debuta la IFA Berlin în toamnă alături de o variantă Edge.

3. Samsung Galaxy S6 Plus este un telefon despre care Samsung a refuzat să vorbească până acum, însă zvonurile nu au întârziat să apară. Știm doar că numele a fost înregistrat, deci sigur va ieși la iveală. Se zvonește că va fi un Galaxy S6 cu ecran mai mare, însă cu specificații ceva mai modeste și un preț relativ mai mic. Va păstra desgin-ul din sticlă și aluminiu, însă platforma ar putea fi una de la Qualcomm. Și acesta ar putea debuta la IFA Berlin.

 4. Ca o alternativă la sticlă, Samsung lucrează intens și la seria A de telefoane ce oferă o carcasă complet metalică. Actuala gamă acoperă modelel A3, A5, A7 și în curând A8. Acesta din urmă ar putea avea un ecran de 5.7 inch, rezoluție Full HD, cameră de 16MP și o platformă mai limitată. Acesta ar putea debuta subtil în orice perioadă a anului, dacă nu cumva Samsung decide să îl alinieze lângă Note 5 la IFA Berlin.

5. Despre iPhone 6S am tot discutat zilele acestea. Acesta este pregătit pentru toamnă acestui an alături de iOS 9. Știm despre noul iPhone că va veni cu o cameră mai bună, de 12 MP și 5 MP pe față. Carcasa va fi mai rezistentă, însă tot din aluminiu. Senzorul de amprentă ar putea fi integrat în display, acesta folosind tehnologia Force Touch. Ecranul va avea o rezoluție mai mare decât actualul model și va fi cu câțiva mm mai gros și mai lung.

6. Motorola Moto X va fi terminalul american ce va avea parte de o carcasă foarte personalizată și un software Android curat. Va adopta același format că și predecesorul, însă va include și un senzor de amprentă. Ecranul va fi 2K, difuzoarele vor fi amplasate în față, iar carcasa va putea fi personalizată după bunul plac. Ca și platformă ar putea opta pentru un Snapdragon 810 și 3GB de RAM.

Varianta mai ieftină, Moto G, este telefonul cu un raport preț/calitate imbatabil ce ar trebui să debuteze tot în toamnă. Va avea un desing asemănător modelului X, însă hardware-ul va fi mai slăbuț.

7. Nici Microsoft nu va sta deoparte, modelul Lumia 940XL va debuta cu ecran de 5.7 inch și rezoluție QHD, carcasa din metal și platformă Snapdragon 810. Camera va avea 20 MP și tehnologie PureView, iar ca OS va adopta noul Windows Mobile 10.

 8. Ultimul din listă este Google Nexus despre care nu știm nimic în acest moment. Zvonurile susțin că noul Nexus ar putea debuta în 2 variante, una high end și alta accesibilă. Cea accesibilă ar putea fi produsă de Huawei, compania din China, în timp ce LG s-ar putea reîntoarce la cârmă corabiei. Google nu a validat nici o informație și nu a vorbit deloc pe această temă.

Acestea sunt telefoanele cele mai impresionante din acest an. Vom vorbi despre ele imediat cum aflăm informații noi și poate le vom și testa.

Poate te intereseaza si