Nexus 5 LG

După luni de zile de speculaţii, se pare că LG va construi noul telefon de la Google, Nexus 5.

Potrivit Android Pit, o sursă a confirmat că LG este compania care va fabrica telefonului din acest an al lui Google, Nexus 5 (2015) – urmează să fie anunţat şi numele oficial al smartphone-ului.

Se pare că LG va construi noul Nexus de la zero. Dacă este adevărat, nu e nicio surpriză că LG va fabrica dispozitivul, având în vedere că tot această companie a construit şi anteriorul telefon Nexus. În ultima perioadă au existat însă zvonuri conform cărora Huawei ar crea aceste dispozitive. Încă nu se ştie exact care este compania care va produce noul telefon de la Google, fiindcă tot ce ştim până la acest moment sunt doar nişte zvonuri. Nimic nu a fost confirmat oficial.

Se mai zvoneşte că Google plănuieşte să lanseze două telefoane anul acesta şi că Huawei va construi un dispozitiv mai mare Nexus, poate nu chiar la fel de mare ca phableta Nexus 6, în timp ce LG ar crea un dospozitiv Nexus mai mic, cu numele de cod LG Angler.

S-a scris că telefonul LG Angler va avea display de 5.2 inch, o baterie de 2700 mAh, iar dispozitivul produs de Huawei ar avea 5.7 inch, baterie de 3500 mAh, procesor Snapdragon 810.

Dacă informaţia publicaţiei Android Pit este corectă, atunci am putea să avem anul acesta un LG Nexus, dar asta nu înseamnă că Huawei iese din ecuaţie. Cu lansarea noului Android M de anul acesta, o să aflăm mai multe informaţii despre noile dispozitive Nexus şi cine le va produce.


Poate te intereseaza si