Este posibil sa avem parte de un nou ipod in 2015

Recent, Apple a lanasat iTunes 12.2 şi a dezvăluit imagini cu noi versiuni ale iPod Touch, iPod Nano şi iPod Shuffle disponibile în mai multe culori.

Conform unor zvonuri se pare că Apple are de gând să lanseze şi o serie de iPod-uri disponibile în mai multe culori. Lansarea se pare că va avea loc pe 14 iulie.

Zvonurile se bazează pe pe faptul că pe aplicaţia Calendar de la Apple apare bifată ziua de marţi, 14. Aşadar, se presupune că este vorba despre ziua de 14 iulie. Nu este prima dată când Apple lansează dispozitive astfel.

De exemplu, compania a introdus pentru prima dată Apple Watch, toate imaginile promoţionale aveau data de luni, 9. Chiar şi în cazul telefonului iPhone 6 s-a întâmplat la fel şi era trecut în calendar tot ca luni, 9, iar evenimentul a avut loc anul trecut pe data de 9 septembrie. Deci, având în vedere istoricul companiei, stategiile de marketing Apple sunt asemănătoare.

Mai sunt doar 11 zile până când ar trebui ca noua linie de iPod-uri să fie anunţată, astfel nu ne mai rămâne decât să aşteptăm ca Apple să facă anunţul oficial.

Poate te intereseaza si