iPhone 6S se va lansa în luna septembrie a anului 2015. Pentru că nu a mai rămas foarte mult timp până în toamnă, iată că deja încep să apară poze cu viitoul model de telefon produs de Apple.

Apple va lansa cel mai probabil telefonul iPhone 6S în septembrie. Datorită unor imagini care au ajuns pe internet şi care au fost publicate de 9to5Mac am observat că iPhone 6S seamănă foarte bine cu iPhone6.

Acest lucru cu siguranță nu este o surpriză, deoarece Apple are un program bine stabilit de redesign. Anul trecut a lucrat la designul lui iPhone 6 şi nu era cazul acum pentru o nouă modificare. În plus, telefoanele “S” arată de obicei ca predecesorii lor.

Partea din spate a dispozitivului este neschimbată, arată la fel chiar şi găurile de camera, microfon şi flash LED. Chiar şi spațiul de culoare gri și liniile antenei apar nemodificate.

Un alt aspect demn de remarcat este faptul că, având în vedere că găurile din partea din spate sunt neschimbate, înseamnă telefonul nu va avea obiectiv dublu şi că Apple păstrează această tehnologie pentru iPhone 7.

Şi partea de jos a dispozitivul a rămas la fel. Grilajul boxei are aceleași exact șase găuri, împreună cu aceleași locații pentru porturile pentru căști, microfon și lumină.

Chiar dacă designul exterior nu a fost modificat, iPhone 6S are hardware-ul îmbunătăţit. Încă nu se cunosc specificaţiile, dar în interiorul telefonului se pot observa nişte modificări legate de punctele de montare pentru un nou “logic board” şi componente.

Din păcate, nu ştim ce alte upgrade-uri pentru hardware intern pregăteşte Apple.

IPhone 6S este de așteptat să beneficieze de tehnologia Force Touch, care se regăseşte şi la Apple Watch. Zvonurile indică, de asemenea, că telefonul va avea un display Full HD 1080p (1920 x 1080), precum și o cameră foto de 12 megapixeli.

Galerie foto iPhone 6S carcasa

Poate te intereseaza si