Huawei Honor 7 a fost dezvăluit oficial!

Huawei a lansat în martie P8, telefonul de top pentru acest an. Însă acum au dezvăluit și phablet-ul lor de top, cel ce ar trebui să rivalizeze cu modele precum Galaxy Note sau iphone 6 Plus.

Acesta se numește Huawei Honor 7 și este echipat cu un ecran de 5.7 inch și rezoluție Full HD. Aceștia nu au în plan ecranele QHD din motive tehnice, după cum au menționat la începutul anului. Ca și platformă rulează pe un Kirin 935 octa core și 3 GB de RAM, alături de 16 sau 32 de GB de ROM.

Camera principală are 20 MP și este produsă de Sony, senzorul fiind un IMX230. Este acoperită cu safir, are deschidere f/2.0, diferite moduri inteligente de fotografiere, are 6 lentile, iar camera frontală are 8 MP.

Bateria are o capacitate de 3100 mah, spatele este din metal și tot aici găsim și senzorul de amprentă. Rulează Android Lollipop, însă este aplicată interfață Huawei EMUI 3.1. Phablet-ul costă 322 de dolari pentru variantă de 16 GB, sau 355 de dolari pentru variantă dual SIM LTE, iar pentru varianta de 64 de GB puteți ajunge să plătiți și 400 de dolari. Telefonul va fi lansat oficial pe 7 iulie.

SURSĂhuawei

Poate te intereseaza si