Vonino recomandă gadgeturile bune pentru familie, de la tablete pentru filme și gaming la telefoane pentru pasionații de fotografie.

Vonino, unul dintre cei mai dinamici jucători de pe piața locală de dispozitive mobile, a făcut o selecție de gadgeturi pe care le pot alege cu încredere familiile și fiecare membru găsește gadgetul potrivit. De la dispozitive inteligente cu Android la un “computer de buzunar” sub forma unei tablete de 8 inci cu Windows 8.1, toate acestea sunt perfecte pentru utilizatorii care prețuiesc portabilitatea și pentru cei care înțeleg că grija pe care o are un copil pentru un gadget nu este la fel de mare pe care o are un adult.

Este un smartphone excelent pentru a-l învăța pe cel mic cum se folosește un telefon inteligent și de ce este acesta capabil.

vonino xylo

Este o tabletă de 7 inci bună de pus în ghiozdanul proaspătului elev. Este un gadget potrivit pentru citit, vizionare de videoclipuri sau pentru gaming ocazional.

vonino otis

  • Vonino Epic E7 

Vonino Epic 7  este o altă tabletă de 7 inci cu plus de portabilitate și performanță crescută.

vonino-epic-e7

Este un smartphone cu dimensiuni mai mici, cu ecran de 4,7 inci, care poate fi și primul dispozitiv prin care copilul ia contact cu tehnologia. Rulează Android, are 1GB RAM, 8GB spațiu intern de stocare și are o cameră de 8 megapixeli. Mai mult, telefonul este dual-SIM. Dacă vrei să-ți recompensezi copilul pentru performanțele de la Evaluarea Națională, acesta se poate dovedi un cadou inspirat

vonino-jax


Poate te intereseaza si