iphone 6s va avea functia force touch

iPhone 6s va debuta în toamnă iar pentru acest lucru, Apple deja a început să producă telefonul vedetă. Tehnologia Force Touch prezentă pe Apple Watch și Macbook pare să fie prima informație despre noutățile viitorului model.

Am tot discutat despre iphone 6s și 6S Plus, cele două terminale Apple ce urmează să debuteze în toamnă. Am aflat că acestea vor veni cu tehnologie Force Touch, ecrane mai bune și camere foto mai evoluate. Cele mai recente zvonuri spun că noile modele vor intra în producție de luna viitoare și vor avea Force Touch integrat.
 Force Touch este o tehnologie ce măsoară nivelul de presiune aplicat pe ecran. MacBook-ul actual are așa ceva integrat, deci nu este ceva nou pentru Apple. Însă este pentru telefoanele lor, pentru că acestea vor avea un nou stil de acționare, cel mai probabil.
 Un senzor de presiune integrat în ecran spune multe despre viitorul produselor Apple și mai ales despre felul în care vom interacționa cu acestea. S-ar putea ca acesta să integreze și senzorul de amprentă și astfel să fie eliminat butonul Home.
 Sursele mai spun că noile modele cu “S” în coadă nu se vor diferenția prea mult de actualele modele, diferențele fiind foarte mici la nivel de design. Însă schimbările vor fi la interior așa cum am menționat și mai sus.
 Așteptăm cu mare răbdare noile terminale pentru a vedea ce ne-a pregătit Apple pentru acest an, mai ales că bătălia pentru cel mai bun telefon al anului este foarte strânsă.

Poate te intereseaza si