htc aero

HTC se pregătește să lanseze un nou produs pe care l-au denumit Aero.

După ce CEO-ul HTC și-a cerut scuze pentru activitatea foarte modestă a companiei în ultima vreme și după ce vânzările și profitul au scăzut, HTC urmează să lanseze ceva, credem noi, interesant. Asta după ce CEO-ul companiei a promis un device care să ne facă să uităm eșecul One M9 și să readucă compania pe linia de plutire.

HTC Aero este denumirea pe care HTC a ales-o pentru următorul lor gadget. Nu știm despre ce este vorba pentru că zvonurile tocmai ce au început să apară, acestea fiind scurse din interiorul companiei. HTC Aero ar putea să fie un telefon de top care ar introduce o linie nouă de design și un nou început pentru taiwanezi.

Axarea lor pe telefoane accesibile nu a fost neapărat un lucru rău, însă nu a fost suficient pentru a menține compania pe picioare. Mai târziu au mers pe premiza “nu strica ceva ce este deja perfect”, însă nu a funcționat de două ori. Prima dată a decurs OK când s-a făcut trecerea de la M7 la M8. Însă ulciorul nu merge de două ori la apă, iar trecerea de la M8 la M9 a fost…spartă.

Așadar, HTC ne promite ceva interesant. Nouă ne rămâne să așteptăm următoarele zvonuri.


Poate te intereseaza si