Allview X2 Xtreme vine cu funcția Encript care îți protejează datele de pe telefonul personal.

Allview, brandul de smartphone-uri și tablete prezent pe piața din Europa, lansa la începutul lunii noul smartphone-ul X2 Xtreme. Device-ul menține design-ul elegant al gamei Soul și se potrivește perfect oricărei activități, fie că este vorba despre divertisment, relaxare sau business.

X2 Xtreme este un smartphone Dual SIM care dispune de un procesor de ultimă generație, Helio X10, unOcta Core 64-bit tactat la 2.0 GHz. Acest modul beneficiază de tehnologia CorePilot 2.0™ și rulează sistemul de operare Android™ 5.1, Lollipop. Procesorul este susținut de soluția grafică PowerVR G6200 ce are o frecvență de lucru de 700MHz. Device-ul are 3GB memorie RAM și 64GB memorie Flash. Aceasta din urmă poate fi extinsă până la 192GB prin adăugarea unui card microSD de maxim 128GB,ceea ce il poziționează în vârful gamei Soul.

Noul flagship Allview dispune de un sistem de deblocare pe bază de amprentă ce asigură un nivel sporit de protecție a datelor. Pe lângă deblocarea device-ului, tot prin folosirea amprentei, utilizatorul poate cripta cu ușurință fișiere prin intermediul funcției Encript care îți protejează albumele, documentele, mesajele  Acestea pot fi accesate ulterior folosind amprenta personală sau un cod cunoscut doar de tine.

Dincolo de performanță, pentru  Allview este foarte importantă siguranța datelor datele, tocmai din această cauză  X2 Xtreme este conceput astfel încât datele tale să fie sigure si protejate permanent. Pentru protecția datelor din telefon utilizatorii au la dispoziție sistemul de deblocare pe baza amprentei tale. Senzorul capacitiv permite pornirea și deblocarea smartphone-ului iar cu o atingere poți encripta fisierele dorite.

X2 Xtreme este disponibil incepând de astăzi pe baza de precomandă la prețul de 2199 lei.


Poate te intereseaza si