CEO BlackBerry este deschis să construiască un telefon Android, cu condiția să fie sigur.

Potrivit unui articol apărut în Reuters luna aceasta, BlackBerry ar intenţiona să construiască un telefon Android. CEO John Chen a făcut declaraţii referitoare la acest subiect şi nu a negat cu vehemenţă posibilitatea construirii unui astfel de dispozitiv.

Conform lui Chen, BlackBerry construieşte şi vinde telefoane despre care se crede că sunt cele mai sigure dispozitive de pe piaţă. Astfel, dacă BlackBerry poate să construiască un Android sigur, atunci Chen pare deschis acestei posibilităţi.

“Noi construim doar telefoane sigure. BlackBerry este cel mai sigur telefon. Aşadar, dacă voi găsi o modalitate să securizez un Android, atunci voi construi un astfel de dispozitiv”, a declarat Chen la CNBC.

CEO de la BlackBerry a dat un răspuns foarte vag, dar s-a arătat deschis acestei posibilităţi. Compania va lansat împreună cu Google un dispozitiv Android toamna aceasta. Acesta va avea tastatură precum telefonul slider prezentat de BlackBerry la Mobile World Congress. Zvonurile vorbesc despre două tipuri de telefoane. Primul are numele de cod Venice şi va rula sistemul de operare Android, iar celălalt s-au numi Prague şi ar avea Google OS. Nu se ştie care va fi varianta finală, dar va avea un preţ accesibil, touchscreen şi va semăna cu Z3.


Poate te intereseaza si