meizu mx4 ubuntu edition

Meizu MX4 Ubuntu Edition va putea fi achiziționat doar pe bază de invitație.

Meizu MX4 Ubuntu Edition va putea fi achiziționat începând de mâine, din Europa, însă doar pe bază de invitație, după modelul celor de la OnePlus.

Pentru a intra în posesia unei invitații care să te ajute să-ți cumperi versiunea cu Ubuntu a lui MX4, trebuie să intri pe site-ul chinezilor și să dai click pe un origami virtual. Acesta ascunde un număr limitat de invitații în fiecare zi.

La fel ca și versiunea lui MX4 care rulează de pe Android, Ubuntu Edition vine cu un display e 5.36-inch 1920×1152, octa-core processor, camera principala de 20.7-megapixel, memorie RAM de 2GB  şi spaţiu de stocare de 16/32/64GB.

Spre deosebire de versiunea cu Android, butonul de sub ecran are doar rol de design, controlul fiind realizat exclusiv pe baza gesturilor făcute de utilizator pe display.

Dacă vă veți întreba cum se face butonarea telefonul prin gesturi, trebui să știți că gestul de jos în sus va aduce pe display meniul principal, cel realizat din partea superioara a ecranului în jos va arăta notificările și setările, în timp ce gestul făcut de la stânga la dreapta pe display va activa bara laterală de aplicații. Navigarea prin meniul aplicațiilor face prin „swipe” de la dreapta la stânga.

Există chiar și un Ubuntu Store din care se pot descărca aplicațiile preferate.

Meizu MX4 Ubuntu Edition va putea fi cumpărat începând de mâine, la prețul de 299 euro.


Poate te intereseaza si