sony xperia z3+

Sony Xperia Z3 Plus ajunge în România prin intermediul celor de la QuickMobile.

Sony Xperia Z3 Plus este varianta premium a lui Xperia Z3 și care a ajuns și pe teritoriul țării noastre prin intermediul celor de la QuickMobile.

sony xperia z3 plus

Spre deosebire de Sony Xperia Z3, Z3+ este mai subțire și mai ușor, cântărind doar 144 grame și având 6.9 mm. Liniile generale de design sunt păstrare, precum și calitățile de rezistență la apă, praf și șocuri.

Dacă la capitolul design, Xperia Z3+ seamănă cu Z3, la capitolul specificații tehnice lucrurile se mai schimbă un pic, devenind ceva mai performante, upgrade-ul principal fiind la partea de procesor – chipsetul Qualcomm Snapdragon 810 și GPU Adreno 430 (Z3 era dotat cu Snapdragon 801 și GPU Adreno 330). Rămân în continuare aceeași 3 GB memorie RAM iar memoria internă crește la 32 GB.

O altă schimbare vizibilă este și la camera foto frontală a noului Z3+ . Camera principală a rămas aceeași de 20,7 MP iar cea frontală este acum de 5,1 MP cu posibilitate de filmare FullHD la 30 fps și funcție HDR.

Pe site-ul celor de la QuickMobile, Sony Xperia Z3+ este disponibil în trei variante de culori: alb, auriu, negru cu o memorie internă de 32 GB, la prețul de 3199 lei.


Poate te intereseaza si