Google play store

Google are deja un serviciu similar cu Apple Music, Google Play Music.

Pe 30 iunie va debuta Apple Music, însă Google are deja un serviciu similar lansat în această primăvară ce poartă numele Google Play Music.

Această aplicație este asemănătoare celei de la Apple și îți permite să îți cauți postul de radio preferat după genul melodiei, artist, album sau stare. Melodiile sunt redate la o calitate crescută de 320 Kbps și oricine din US se poate bucură de această calitate.

Orice melodie găsită în Play Music din cele 30 de milioane de cântece sunt disponibile pentru streaming pe stațiile radio.

Google a cumpărat anul trecut Songza, iar aceasta are rolul de a îți alege muzica după starea ta de spirit bazanduse pe o serie de algoritmi umani și îți va face recomandări zilnice, săptămânale sau lunare.

Însă ca și Spotify, Google Play Music nu îți permite să sari peste o melodie decât de 6 ori pentru fiecare post de radio și nu poți vedea ce melodie urmează sau ce melodii au fost deja redate.

Managerul proiectului este Elias Roman care spune pentru The Verge că aceasta nu este deloc o problemă dacă muzica este cea pe gustul fiecăruia.

Funcția este disponibilă dacă plătești 9 dolari pe lună, iar primele 30 de zile sunt gratuite. Poți să încarci 50.000 de melodii pe care să le rulezi ulterior chiar și în mod offline, însă acum ai posibilitatea de a urmări clipurile de pe Youtube, sau cel puțin un număr limitat, în mod offline.


Poate te intereseaza si